Animatiefilms met karakter
  • Snelle, professionele oplevering van de 2D animatie
  • Creatieve en onderscheidende aanpak
  • Scherpe all-in tarieven

2D animatie laten maken door Little Sheep Animatie Studio

Een 2D animatie laten maken voor jouw product, bedrijf of merk – bij Little Sheep Animatie Studio ben je op de juiste plaats. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een unieke en onderscheidende 2D animatie. We stellen een succesvol script op en gaan vervolgens op zoek naar de best passende stijl en een duidelijke voice-over. We stemmen de 2D animatie volledig af op jouw wensen en behoeften. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wanneer je ervoor kiest om jouw 2D animatie te laten maken door Little Sheep Animatie Studio, kies je voor kwaliteit – ons creatieve en gedreven team heeft een passie voor animaties en oog voor detail. En door onze scherpe all-in tarieven kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

AWESOME 2D animaties, gemaakt door onze sheeps

2D animatie laten maken | Doelstelling

Jouw boodschap op begrijpelijke en creatieve wijze overbrengen op jouw doelgroep – dat is waar wij voor staan. Door het laten maken van een 2D animatie zorg je ervoor dat jouw product, bedrijf of merk onder de aandacht komt én onthouden wordt. Er is geen betere manier om je doelgroep aan te spreken en te overtuigen. Een kwalitatieve 2D animatiefilm die aansluit bij jouw doelgroep laat je uiteraard door onze 2D specialisten maken.

 

Waarom kiezen voor een 2D animatie?

Beeld en geluid versterken elkaar. Om je boodschap in een 2D animatie écht kracht bij te zetten, raden wij daarom aan om te kiezen voor een combinatie van op maat gemaakte animatiebeelden en bijpassende muziek/geluidsfragmenten.

Bij het gebruik van alleen afbeeldingen of tekst wordt er veel gevraagd van de eigen interpretatie van de doelgroep. Door juist beelden met geluid te combineren, wordt de kern duidelijker en zal de boodschap gemakkelijker te onthouden zijn. Denk maar eens aan reclames van grote supermarktketens!

Daarnaast is een 2D animatie dé manier om je te onderscheiden van concurrenten. In animaties kunnen emoties en nuances gemakkelijk worden aangebracht en – zeker niet onbelangrijk – je kan er een flinke dosis humor in verwerken.

 

2D animatie laten maken | Het belang van een goed script

Bij het laten maken van een 2D animatie is een goed doordacht script van groot belang. De kern van de boodschap moet in het script goed tot uiting komen. We helpen je uiteraard om de juiste keuzes te maken met betrekking tot het script, waardoor de 2D animatie krachtig en interessant blijft. Met het script gaan onze creatieve animators vervolgens aan de slag.

2D Animatie laten maken door Little Sheep Animatie Studio?

Benieuwd wat we voor jouw product, bedrijf of merk kunnen betekenen? Wil jij een 2D animatie laten maken door ons? Neem vrijblijvend contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn dé expert op het gebied van 2D-animatiefilms.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven