Animatiefilms met karakter
  • 2D Animaties vol karakter
  • Vaste prijzen
  • Creatief

2D animatie laten maken door Little Sheep Animatie Studio

Voor een 2D animatie laten maken zit je bij Little Sheep Animatie Studio goed. Bij Little Sheep Animatie Studio gaat het 2D animatie laten maken in volledige samenwerking met jou. Samen zorgen we voor een succesvol script. Daarna zoeken wij voor jouw 2D animatie de juiste duidelijke voice-over en kiezen we voor de juiste stijl. Doordat je vanaf het begin bij het proces betrokken wordt, sluit de 2D animatie altijd aan bij jouw wensen en behoeften. Ook kunnen er altijd creatieve zaken worden aangepast.

Wanneer je voor Little Sheep Animatie Studio kiest, kies je voor een leuk, creatief en karaktervol bedrijf met passie voor animaties. Daarnaast hanteren wij erg scherpe vaste all-in tarieven.

AWESOME 2D animaties, gemaakt door onze sheeps

Hoe werkt een 2D animatie laten maken?

Wil je je boodschap op een begrijpelijke manier overbrengen, zodat deze ook nog eens onthouden wordt? Kies er dan voor om een 2D animatie te laten maken. Er is geen betere manier om je doelgroep te overtuigen dan met een 2D animatie. Een 2D animatie maakt een “echte” wereld van zeer hoogwaardig niveau. Een 2D animatiefilm met karakter laat je uiteraard door onze 2D specialisten maken.

Waarom kiezen voor een 2D animatie?

Om je boodschap echt kracht te geven, raden wij bij Little Sheep Animatie Studio altijd aan om een combinatie van op maat gemaakte animatiebeelden en muziek te gebruiken. Deze combinatie werkt, omdat beeld en geluid elkaar versterken.

Dit heeft te maken met de manier waarop ons brein werkt. Bij het gebruik van alleen beeld, of alleen tekst moet ons brein zelf veel interpreteren. Door beeld en geluid te combineren hoeft ons brein dit niet te doen, omdat we ons niet hoeven in te spannen om het te onthouden zal dit gemakkelijker gaan. Ook is een 2D animatie de manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Je kan gemakkelijker emoties en nuances aanbrengen in je 2D animatie. En niet onbelangrijk: je kan er ook een flinke dosis humor ingooien.

Het juiste script van levensbelang bij een 2D animatie laten maken

Bij het laten maken van een 2D animatie is een juist script van erg groot belang. Er moet in het script namelijk worden gelet op de juiste details. De kern van de boodschap zit in het script. En onze creatieve animators vullen de scenes aan die passen bij het script. We helpen je uiteraard goed op weg om de juiste keuzes te maken in je script. Zodat de film krachtig en interessant blijft, vol karakter dus.

2D Animatie laten maken door Little Sheep Animatie Studio?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om een 2D animatie te laten maken? Kom eens in contact met Little Sheep Animatie Studio. Wij zijn de expert op het gebied van 2D-animatiefilms. En we leveren de animatiefilms op in een kort tijdsbestek. Je kiest bij ons voor een leuk, creatief en karaktervol bedrijf. Daarnaast hanteren wij altijd vaste scherpe all-in tarieven. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!  Geïnteresseerd? Laten we eens inzoomen op jouw project, vraag direct onze vaste prijzen aan!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven