Animatiefilms met karakter
  • The A-team onder de animators
  • Frisse blik
  • Flinke dosis creativiteit

3D-animatie laten maken

Een 3D-animatie is een afbeelding tot leven gebracht in een driedimensionale omgeving. Perfect om verhalen mee te vertellen of om iets tot in detail uit te leggen. Omdat het er goed uitziet, maar ook omdat het een effectieve manier is om jouw boodschap zo goed mogelijk over brengen. In 3D.

Bizar sterke 3D animaties, gemaakt door onze sheeps

3d animatie is niet van echt te onderscheiden

Is dit echt of een animatie? Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Tegenwoordig is 3D-animatie zo krachtig geworden dat je echt en visualisatie makkelijk door elkaar haalt. Dit komt door kleine details en belichtingseffecten en door de constante evolutie in technieken en 3D-animatie software die onze animators steeds meer mogelijkheden geeft. Daardoor maken we niet van echt te onderscheiden animaties.

Of je nu een uitleganimatie wilt of gewoon een animatie voor een nieuw product. Jouw idee wordt vertaald in een mooie 3D animatie.

De kracht van 3D-animaties

De kracht van 3D-animaties? Alles wat je kunt bedenken is te animeren. En we laten onze verbeelding zeker niet beperken. Met 3D-animaties wordt het mogelijk om een niet bestaande werkelijkheid tot leven te brengen. Dingen die te moeilijk zijn om in beeld te brengen of die nog niet bestaan worden realiteit met een 3D-animatie. Complexe producten of technieken worden zo eenvoudig inzichtelijk gemaakt, zoals met explanimation. Duik in een machine en zoom in op de binnenkant van een product. Of bekijk iets juist van grote afstand. Of allemaal tegelijk. Met 3D-animatie technieken zoals een see-through animatie of een exploded-view in 3D neem je de kijker eenvoudig mee in jouw product of wereld.

Voordelen van 3D-animatie

In vergelijking met 2D-animaties of traditionele live action video’s hebben 3D-animaties de volgende voordelen:

  • Levendig en meeslepend

Mensen kijken liever naar een hoogwaardige 3D-animatie dan dat ze lange teksten lezen. Doordat je als kijker snel wordt meegesleept in een 3D-wereld blijft informatie die op een visuele, dynamische manier wordt gepresenteerd langer hangen.

  • Gedetaileerde 3D-weergave

Met een 3D-visualisatie kun je ook de kleinste details van alle kanten laten zien. Met visuele effecten en animatietechnieken geef je een productpresentatie net dat beetje extra waardoor je sneller opvalt.

  • Realistische presentaties

Presenteer je product in een realistische, 3D-gevisualiseerde omgeving. Door een haarscherpe 3D-rendering van hoge kwaliteit laat je mensen kennis maken met je product.

  • Makkelijk te wijzigen

Omdat je niet afhankelijk bent van acteurs, weersomstandigheden of eerder geschoten beelden is het makkelijker om een 3D-animatie aan te passen, opnieuw te gebruiken of uit te breiden.

  • Altijd passend bij je huisstijl

Een 3D-animatie kan uitbreiding vormen aan je huisstijl. Populaire toepassingen zijn 3D-animaties van een bedrijfslogo of een geanimeerde character die de ster is van een reclame- of marketingcampagne.

 

Toepassingen van 3D-animaties

Veel branches hebben 3D-animaties ontdekt. Denk aan architectuur waar het een goede manier is om ontwerpen te presenteren. Of nieuwbouw, om mensen hun toekomstige droomhuis alvast van binnen te laten zien. Maar ook educatieve toepassingen zie je steeds vaker: zoals bijvoorbeeld uitleg animaties die de werking van het menselijk lichaam laten zien. Voor engineers is het een eenvoudige manier om prototypen te visualiseren. Scheelt een hoop tijd en materialen. Heb je idee├źn over de toepassing van 3D voor jouw bedrijf of organisatie? We denken graag met je mee! Bel ons nu op 020 – 820 8916 of vraag hier een offerte aan.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven