Animatiefilms met karakter
  • The A-team onder de animators
  • Frisse blik
  • Flinke dosis creativiteit

3D-animatie

Animaties liggen dicht bij de normale beleving van de werkelijkheid, waardoor de inhoud voor iedereen begrijpelijk is en een blijvende indruk wordt achtergelaten. Bezig met een interessant project? Er is geen betere manier om je doelgroep te overtuigen met jouw plannen. Een 3D-animatie maakt een “echte” wereld van zeer hoogwaardig niveau. Een 3D animatiefilm met karakter laat je uiteraard door onze 3D specialisten maken.

BIZARSTERKE 3D animaties, gemaakt door onze sheeps

Jouw idee, in een 3D-animatie

3D-modeling is uitermate geschikt voor ontwerpopgaven zoals bijvoorbeeld producten, software en nieuwbouw. Deze projecten kunnen in iedere fase in detail worden weergegeven op zeer mooi gedetailleerd niveau. Laat bijvoorbeeld zien hoe een product vanbinnen is opgebouwd. Geef een indicatie van grootte van projecten door er een 3D animatie met personen erin te zetten. Onze Sheeps creëren alle nieuwe werelden die passen bij de doelen en uitstraling van jouw organisatie.

Of je nu een uitleganimatie wilt of gewoon een animatie voor een nieuw product. Jouw idee wordt vertaald in een mooie 3D animatie.

Belangrijk bij 3D-animeren

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een 3D-animatie is het in kaart brengen van de details van levensbelang. Bij de kleinste afwijking en oneffenheid is de kijker afgeleid en de beoogde magie verdwenen. Naast afwijkingen is het natuurlijk zaak om de juiste afmetingen correct door te voeren. Dit kunnen hele simpele dingen zijn als deuren, ramen en de hoogte van bepaalde ruimten. Ondanks dat we hier praten over het animeren van omgevingen en landschappen, wil het absoluut niet zeggen dat de verhoudingen niet meer hoeven te kloppen!

3D-films van Little Sheep

Nieuwsgierig naar het animeren van jouw project? Kom eens in contact met Little Sheep. Wij zijn de expert op het gebied van 3D-animatiefilms in een kort tijdsbestek. Geïnteresseerd? Laten we eens inzoomen op jouw project en vraag direct een offerte aan!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven