Animatiefilms met karakter
  • Efficiënt
  • Flexibiliteit aan vaste huisstijl elementen
  • Animatie = aaibaar

Animatie commercial laten maken

Geen leger aan acteurs, camera- en geluidsmannen over de werkvloer of het eindeloos repeteren van tekst. Nee, kies voor efficiency. Jouw boodschap, dienst of product helder en duidelijk tot in de kleinste details geanimeerd. Natuurlijk met een gezonde dosis creativiteit. Little Sheep Animatie Studio zorgt ervoor dat jouw commercial maar op één manier gepresenteerd wordt: succesvol.

SUCCESVOLLE animatie commercials, gemaakt door onze sheeps

Geanimeerde commercial slaat aan

Als een bom! Wie vindt het niet leuk om een animatie te kijken? Het is luchtig zonder irritant te worden. Integendeel, animatie combineert de beste eigenschappen van illustratie, audio en video. Daarnaast geeft een animatie commercial een grote flexibiliteit aan vaste huisstijl elementen en kunnen effecten scherper worden neergezet. Bovendien kan het inzichten geven waar een camera  nooit bij kan. Waar wil jij de nadruk op leggen?

Het GROTE voordeel van een animatievideo

De voornaamste reden om te kiezen voor animatie bij het ontwikkelen van een commerciële video? Heel simpel: wanneer ervoor de informatieoverdracht gebruik wordt gemaakt van echte mensen, kan de boodschap minder sterk overkomen. De persoon kan je bijvoorbeeld niet aanstaan, we oordelen immers snel over iedereen en daardoor kan je commerciële video aan kracht verliezen. Animatie kent dit niet, blijft waarheidsgetrouw en legt de nadruk op wat wilt je vertellen. Tot in de kleinste details. Bekijk alvast wat we gemaakt hebben.

Of lees hier meer over 2D-animatie en 3D-animatie om te ontdekken wat jij wilt.

Aan de slag met een commerciële animatievideo?

Wil je voor je bedrijf of organisatie aan de slag met een commerciële video? Kies voor animatie! Dit is snel te realiseren en je boodschap komt gegarandeerd krachtig over. Bovendien voorzien onze Little Sheeps ook nog een van gezonde dosis creatieve input en maken van jouw video een doorslaand succes. Kom in contactvraag om een heldere offerte en ervaar onze werkwijze. Kom langs op ons kantoor in Amsterdam, Groningen of Eindhoven.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven