Animatiefilms met karakter

Animatie laten maken voor unieke organisaties in Amsterdam

Animatie laten maken? Vanaf de eerste brainstormsessie in Amsterdam tot aan de laatste pixel in de video. Little Sheep Animatie is niet snel tevreden. Het team van vijf nuchtere animatie-sheeps staat voor unieke, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Je animatievideo slaagt pas als het authentiek en voor honderd procent aansluit bij je doelgroep. Bovendien werken we met vaste tarieven, dus geen gemekker achteraf. Met een (enorme) dosis energie, creativiteit en enthousiasme nemen we graag jouw animatie-ideeën te grazen!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check deze page vooral verder..

3D animatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een animatie. Een 3D animatie biedt veel mogelijkheden voor bedrijven die op een unieke manier hun doelgroep willen bereiken. 3D animatie is zelfs te combineren met virtual reality! Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat je een complete film kunt maken via deze animatievorm.

2D animatie

Je kunt ook gaan voor een 2D animatie. Deze klassieke vorm van animeren is mogelijk in verschillende stijlen. Het blijft uitermate geschikt om ingewikkelde concepten goed uit te leggen. Wat dacht je van een unieke uitleganimatie? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze experts, zij helpen je graag met de beste en unieke animaties.

Beestachtig goede animatievideo's

Maak kennis met het animatie-team in Amsterdam

Lokaal jouw animatie laten maken in Amsterdam

Jouw bedrijf, organisatie of instantie helpen met een te gekke en goede animatievideo vol karakter is de passie van Little Sheep Animatiebureau. Het doel is om een aantrekkelijke en inspirerende video te creëren voor jou. Of je nu een doelgroep wil bereiken in Amsterdam of gewoon in heel Nederland, het fixen van creatieve animaties zit het DNA van onze Sheeps. Stop met weifelen en kom over dam! Neem contact op en informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan voor jouw animatie.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven