Animatiefilms met karakter

Creatieve animatiestudio voor organisaties in Dordrecht

Op zoek naar een animatiestudio die aan de slag gaat voor jouw bedrijf in Dordrecht? Vanaf het schrijven van het script tot aan het verzenden van de animatievideo: Little Sheep Animatie creëert de nodige portie creativiteit in het verhaal dat jij wilt vertellen met animatiefilm. Onze stal vol animatie-sheeps staat voor creatieve, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Je animatievideo is pas geslaagd zodra het authentiek en naadloos aansluit bij je doelgroep. Nog iets leuks: wij werken met vaste prijzen. Dus geen gemekker achteraf. Met een (behoorlijke) dosis energie, creativiteit en enthousiasme gaan wij met veel plezier aan de slag met jouw animatie!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Lees deze pagina verder! Of lees hier meer informatie over 2d of 3d animatie.

Bizar sterke animatiefilms

De animatie-sheep van het animatie-team in Dordrecht

Animaties in Dordrecht? Jazeker!

Wij helpen organisaties, instanties en ondernemingen met het bouwen van een opvallende en beestachtig sterke animatievideo’s, vol karakter. Maak direct vandaag nog kennis met Little Sheep. Ons doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. En of het nu gaat om het bereiken van een locale doelgroep in Dordrecht of van heel Nederland: het ontwikkelen van creatieve animatiefilms zit in ons DNA. Stop dan ook met twijfelen en kom nu over dam. Vanaf moment één zul je merken dat wij niet zo 123 een animatiepartij zijn. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van animatiefilmpje tot aan explanimation

Je kunt bij ons terecht voor een animatiefilm, maar ook explanimationanimatie commercials en uitleganimaties. Welke doel je ook hebt, de juiste oplossing en het juiste medium wordt gevonden voor jouw boodschap. Zodat jij je doelgroep bereikt op een effectieve manier.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven