Animatiefilms met karakter

Little Sheep Animatiestudio | Groningen

Op zoek naar een animatiestudio in Groningen? Dan zit je hier goed!

Voor het laten maken van een unieke en inspirerende animatievideo ben je bij Little Sheep Animatie Studio in Groningen aan het juiste adres. Van 2D en 3D animatievideo’s tot commercials, een uitleganimatie, bedrijfsanimaties, creatieve cartoons en meer… We helpen je graag bij het maken van gepersonaliseerde, verfrissende en leuke online animatiefilms. Vanaf de allereerste brainstormsessie tot aan de laatste animatie-pixel: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 

Beestachtig goede animatievideo's uit Groningen en ommeland

De animatie-sheeps van het animatie-team in Groningen

Animaties met karakter vanuit Groningen

Het creatieve team in Groningen bestaat uit tien nuchtere Little Sheeps – ook wel gekscherend The A-team onder de animators genoemd. Wij creëren unieke en opvallende animatievideo’s voor organisaties, bedrijven, instellingen en particulieren die online video serieus nemen. Ken jij de kracht van online animaties?

Het team van Little Sheep Animatie Studio Groningen gelooft in de kracht van authenticiteit en originaliteit. De animatie moet aansluiten bij de (bedrijfs)doelstellingen, humor bevatten, duidelijk zijn, de kijker animeren en de boodschap weerspiegelen. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, slaagt de animatievideo simpelweg niet en is het daarmee zonde van je investering.

Nee, dat doen wij anders! Door te werken met kwalitatieve soft- en hardware, en met een flinke dosis enthousiasme en ervaring, toveren wij iedere keer weer een verrassende en creatieve animatievideo uit de hoge hoed – uiteraard passend bij jouw wensen en behoeften.

Animatievideo Groningen: Hoe werkt het laten maken van een animatievideo?

Animatie laten maken in Groningen | Werkwijze

Professioneel, duidelijk, transparant & creatief. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio Groningen. Samen met jou gaan we aan de slag om de animatievideo(‘s) succesvol te laten worden – we betrekken je nauw bij de verschillende stappen van het proces.

We zijn helder over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Dus geen verrassingen achteraf! Wanneer het gaat om het laten maken van een animatievideo, is bij Little Sheep Animatie Studio Groningen – wat ons betreft – alles mogelijk. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee!

Weten wat voor vlees je met onze Little Sheeps in de kuip hebt? Benieuwd wat we al voor anderen hebben gecreëerd? Bekijk ons portfolio van gerealiseerde videoproducties en laat je inspireren! Vind je niet waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, we hebben namelijk nog honderden video’s op de plank liggen. Geen idee is ons te gek!

Bekijk ons portfolio.

Little Sheep Animatie Studio Groningen | Meer informatie & Contact

Onze Little Sheeps zorgen ervoor dat elk animatie-idee wordt omgezet in een creatieve online animatievideo. Voor tal van opdrachtgevers hebben we al projecten mogen uitvoeren. Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met de creatievelingen van ons team of neem direct contact met ons op, zodat we je nog meer voorbeelden van onze spraakmakende animatievideo’s kunnen laten zien.

 Vanaf het eerste contact ga je merken dat wij niet zomaar een animatiestudio zoals vele anderen zijn. Wees welkom bij Little Sheep Animatie Studio in Groningen en zorg ervoor dat ook jouw boodschap op heldere en ludieke wijze wordt overgebracht.

Mogen we binnenkort voor jou aan de slag?

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven