Animatiefilms met karakter

Animatie laten maken voor unieke organisaties in Groningen

Animatie laten maken? Vanaf de eerste brainstormsessie in Groningen tot aan de laatste pixel in de video. Little Sheep Animatie is niet snel tevreden. Het team van bestaande uit nuchtere animatie-sheeps staat voor creatieve, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Als geen ander weten we dat jouw animatievideo pas slaagt als het authentiek en voor honderd procent aansluit bij je doelgroep. Bovendien werken we met vaste tarieven, dus geen gemekker achteraf. Met een (enorme) dosis energie, creativiteit en enthousiasme nemen we dolgraag jouw animatie-ideeën te grazen!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier beneden onze portfolio van onlangs gerealiseerde projecten in Groningen

Beestachtig goede animatievideo's uit Groningen en ommeland

De animatie-sheeps van het animatie-team in Groningen

Klop in Groningen bij ons aan voor het laten maken van een te gekke animatievideo 😉

Wij helpen bedrijven, instanties en ondernemingen met het maken van een te gekke en beestachtig goede animatievideo vol Karakter.  Maak daarom vandaag nog kennis met Little Sheep Animatie Studio in Groningen. Ons doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. En of het nu gaat om het bereiken van een regionale doelgroep in de provincie Groningen of van heel Nederland: het maken van creatieve animaties zit in ons DNA.  Stop dan ook met twijfelen en kom over die bekende dam. Je zult merken dat we niet zomaar een animatiestudio zijn. Informeer gerust vrijblijvend naar de ontelbare mogelijkheden!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven