Animatiefilms met karakter

Animatie laten maken voor unieke organisatie in Haarlem

Wil jij een animatie laten maken en heb je leuke ideeën? Wij verzorgen maar al te graag jouw animatie. Vanaf de eerste sessie zul je merken dat we niet zomaar een leuke animatiestudio in de regio zijn. Nee, wij zijn Little Sheep Animatiestudio en onze sheeps nemen jouw uitleganimatie, bedrijfsanimatie, infographic animatie of artist impression maar al te grazen. Een animatievideo is pas ook succesvol als het doordacht is en voor honderd procent aansluit bij doelgroep. Dat realiseren we dan ook! Bovendien werken we met vaste tarieven, dus geen gemekker achteraf.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check deze pagina vooral verder…

Beestachtig goede animatievideo's, gemaakt o.a. in Noord-Holland

Het animatie-team in Haarlem

Voor het verzorgen van een unieke animatie in Haarlem staan deze ervaren sheeps voor jouw klaar. En weet je wat het mooie is? Wij schrikken niet om een beetje uitgedaagd te worden. Laat staan door prikkeldraad of een grote boze wolf! Drop daarom eens jouw animatie-idee bij één van deze sheeps. Wij maken 2d animaties, 3d animaties, uitleganimaties, portfolio-animaties, explanimations, animatie commercials, motion graphic en eigenlijk nog veel gave animatie-dingen. klik op de volgende link voor meer info: animatie laten maken

Wij maken animatievideo’s voor unieke organisaties en bedrijven in haarlem!

Ben jij gevestigd in Haarlem (althans je organisatie of bedrijf) en wil jij een goede animatie laten maken? Beestachtige goede animatie zit in ons schapenbloed. Laat je niet afschrikken door de grote boze wolf, kom over de dam en treedt in contact. Laat ons niet de regen staan en daag ons uit met een creatieve animatie dat aanslaat onder jouw doelgroep. Animatievideo’s slagen dan ook pas het creatief, doordacht en uniek is. Laat een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo voor jouw klanten maken. Al vanaf het eerste contact zul je merken dat we niet zomaar een animatiestudio zijn. Nee, wij zijn anders.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven