Animatiefilms met karakter

Animatie laten maken omgeving Leeuwarden

Interesse in het laten maken van een animatie? Wat voor type animatie je ook wenst, bedrijfsanimatie, explanimation of artist impression en noem maar op, Little Sheep Animatie Studio staat aan jouw kant. Vanaf de eerste sessie zul je merken dat we niet zomaar een leuke animatiestudio voor de regio Leeuwarden en omstreken zijn. Wij nemen animaties letterlijk te grazen. En onze animatie-Sheeps zijn pas te tevreden als jij dat ook bent. Bovendien werken met vaste tarieven. Je weet direct waar je met je animatieproject aan toe bent.

Weten wat voor animaties wij maken? Check deze pagina vooral verder.

Beestachtig goede animatievideo's gerealiseerd o.a. in Leeuwarden

Het animatie-team voor Leeuwarden

Voor het  laten maken van een unieke animatie staan deze ervaren sheeps voor jouw klaar. En weet je wat het mooie is? Wij schrikken niet om een beetje uitgedaagd te worden. Laat staan door prikkeldraad of een grote boze wolf! Vertel daarom eens over jouw animatie-idee. Wij maken uitleganimaties, portfolio-animaties, explanimations, animatie commercials en eigenlijk nog veel gave animatie-dingen.

klik op de volgende link voor meer info: animatie laten maken

Wij maken animatievideo’s voor unieke organisaties en bedrijven in Leeuwarden

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in Leeuwarden en ben jij op zoek naar een partner voor het laten maken van een creatieve animatievideo? Beestachtige goede animatie zit in ons schapenbloed. Laat je niet afschrikken door de grote boze wolf, kom over de dam en treedt in contact. We vreten het gras voor je op en daag ons uit met het laten maken van een kwalitatief hoogstaande animatievideo dat aanslaat onder jouw doelgroep. Laat een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo voor jouw klanten maken. Al vanaf het eerste contact zul je merken dat we niet zomaar een animatiestudio zijn. Nee, wij zijn anders.

Lees hier meer over 2d animatie en 3d animatie.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven