Animatiefilms met karakter

Animatie laten maken voor organisaties in Rotterdam

Animatie laten maken? Vanaf de eerste brainstormsessie in Rotterdam tot aan de laatste pixel in de video. Little Sheep Animatie is niet snel tevreden. Het team van vijf nuchtere animatie-sheeps staat voor creatieve, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Je animatievideo slaagt pas als het authentiek en aansluit bij je doelgroep. Bovendien werken we met vaste prijzen, dus geen gemekker achteraf. Met een (flinke) dosis energie, creativiteit en enthousiasme nemen we graag jouw animatie-ideeën te grazen!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check deze page vooral verder…

Beestachtig goede animatievideo's

Maak kennis met het animatie-team van Rotterdam

Voor het laten maken van een animatie is locatie Rotterdam geen excuus om niet bij ons aan te kloppen 😉

Wij helpen bedrijven, instanties en organisaties met het maken van een te originele en sterke animatievideo vol Karakter. Maak daarom vandaag eens kennis met Little Sheep. Het doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. En of het nu gaat om het bereiken van een regionale doelgroep in Rotterdam of in heel Nederland: het creëren van creatieve animaties zit in ons DNA.  Stop dan ook met twijfelen en kom over dam. Vanaf het eerste moment zul je merken dat wij niet zomaar een animatiestudio zijn. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven