Animatiefilms met karakter
  • Animaties vol karakter
  • Vaste prijzen
  • Creatief

Een te gekke en creatieve animatievideo laten ontwikkelen?

Dan maken wij alvast de volgende belofte: bij Little Sheep Animation Studio zit je goed voor een 2D animatie, 3D animatie, bedrijfs-, explainer-, info of commercial animatievideo. Waarom? In samenwerking met jou produceren we het succesvolle script, wij zorgen voor een duidelijke voice-over en kiezen voor de juiste design stijl. Van start tot finish ben je nauw bij iedere stap betrokken en zijn aanpassingen altijd mogelijk. Zo sluit de animatie helemaal bij jouw wensen en behoeften aan. En dat tegen een heldere prijs, super toch?!

Referenties waar onze animatie-sheeps best trots op zijn

Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep

SUPERGAVE animaties, gemaakt door onze sheeps

Hoe maken we jouw te gekke animatie?

De eerste stappen in het ontwikkelen van een animatie zijn vaak het meest cruciaal. Het opstellen van een script, de keuze van de voice-over en het neerzetten van de juiste stijl komt tijdens het begin stadium aan bod. Dit vereist aandacht en Little Sheep Animatie Studio loopt samen met jou deze stappen door en laat ruimte voor nieuwe input en aanpassingen. Daarnaast weet je met deze werkwijze altijd wat de status van het animatie-project is.

Best wel fijn vinden wij en onze meer dan 100 klanten ook 😉

Wat zijn de kosten van het laten maken van een animatie?

Wij houden van helderheid, dat geldt ook wat betreft onze prijzen. Dankzij de manier van werken zijn we in staat om professionele en hoogstaande animaties op maat voor je te maken tegen eerlijke tarieven. Je kan eenvoudig een prijsje aanvragen. Onze dienstverlening is open, transparant en laat niets tot de verbeelding over. Van begin tot eind weet je waar je aan toe en zijn er aan het einde van het traject nooit onaangename verrassingen.

Vraag snel een prijsje aan

Animatie laten ontwikkelen?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en onder het genot van een verhelderend bakje koffie nemen we graag samen de ontelbare mogelijkheden met je door. Dit kan onder andere in Amsterdam en Groningen. Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven