Animatie laten maken?

Dan maken wij alvast de volgende belofte: bij Little Sheep Animation Studio zit je goed. In samenwerking produceren we het succesvolle script, kiezen we voor een duidelijke voice-over en selecteren we de juiste design stijl. Van start tot finish ben je nauw bij iedere stap betrokken en zijn aanpassingen altijd mogelijk. Zo sluiten onze animaties helemaal bij jou wensen en behoeften aan. En dat tegen een heldere prijs, super toch?

.

animatie-laten-maken

Hoe maken we jouw animatie?

De eerste stappen in het ontwikkelen van een animatie zijn vaak het meest cruciaal. Het opstellen van een script, de keuze van de voice-over en het neerzetten van de juiste stijl komt tijdens het begin stadium aan bod. (Bekijk ons portfolio ter inspiratie) Dit vereist aandacht en Little Sheep Animation Studio loopt samen met jou deze stappen door en laat ruimte voor nieuwe input en aanpassingen. Daarnaast weet je met deze werkwijze altijd wat de status van het animatie-project is. Best wel fijn vinden wij en onze meer dan 100 klanten ook ;)


Wat zijn de kosten van animatie?

Wij houden van helderheid, dat geldt ook wat betreft onze prijzen. Dankzij de manier van werken zijn we in staat om professionele en hoogstaande animaties op maat voor je te maken tegen eerlijke tarieven. Je kan eenvoudig een offerte aanvragen. Onze dienstverlening is open, transparant en laat niets tot de verbeelding over. Van begin tot eind weet je waar je aan toe en zijn er aan het einde van het traject nooit onaangename verassingen.

peter-little-sheep

Animatie laten ontwikkelen?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en onder het genot van een verhelderend bakje koffie nemen we graag samen de ontelbare mogelijkheden met je door. Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van!