Animatiefilms met karakter
  • Animatie Studio in Rotterdam
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Little Sheep Animatie | Dé animatie studio van Rotterdam

 Wil jij een unieke en spraakmakende animatievideo laten maken en ben je daarvoor op zoek naar een professionele animatie studio in (de omgeving van) Rotterdam? Dan ben je bij Little Sheep Animatie Studio Rotterdam aan het juiste adres! We leggen je graag uit waarom…

Animatie laten maken – afgestemd op jouw wensen

Samen met jou gaan we aan de slag om een succesvol script voor de animatievideo op te stellen. We houden rekening met jouw wensen en behoeften en sluiten aan bij de doelgroep die jij voor ogen hebt. Een video in jouw huisstijl? Een passende voice-over? Muziekje erbij? Een infographic of afbeeldingen? Geen probleem bij Little Sheep Animatie!

Van het begin tot het einde houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en staan we open voor jouw eventuele feedback, suggesties en opmerkingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de animatie video volledig aansluit op jouw wensen, behoeften en doelstelling.

Animatie laten maken in Rotterdam | Werkwijze

 We hanteren een nauwgezette en structurele werkwijze. De eerste stappen van het proces zijn cruciaal. We nemen hiervoor dan ook ruim de tijd, zodat we vervolgens snel kunnen schakelen.

We starten met het opstellen van het script, de keuze voor een eventuele voice-over en het kiezen van de juiste (huis)stijl en vormgeving. Hierbij staat de doelstelling van de animatie video centraal. Wat wil je bereiken met het eindproduct? – een belangrijk aspect gedurende het hele proces. De professionals van Little Sheep Animatie Studio in Rotterdam lopen stapsgewijs met jou de verschillende fases door, waarbij er altijd ruimte is voor jouw feedback en opmerkingen. Door onze gestructureerde werkwijze weet jij altijd hoe het er met jouw animatie voor staat. Een prettige gedachte, toch?

Ben je benieuwd naar voorbeelden van animaties die we hebben gemaakt? Laat je inspireren in ons uitgebreide portfolio.

Little Sheep Animatie Studio Rotterdam | Ons aanbod

De mogelijkheden voor het laten maken van een animatie zijn vrijwel eindeloos. Voor vele verschillende doelstellingen ben je bij Little Sheep Animatie Rotterdam aan het juiste adres: het overbrengen van een boodschap, een productlancering, een reclameboodschap, een uitlegvideo… etc. etc. Ook voor lokale promotie in Rotterdam zijn onze animatie video’s zeer geschikt!

Ons team in Rotterdam kan je helpen met o.a.:

Heb je zelf een glorieus idee voor een animatievideo? Daar staan wij zeker voor open! Neem vrijblijvend contact op met Little Sheep Animatie Studio Rotterdam en onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Animatie laten maken in Rotterdam e.o.

 Enthousiast geworden en benieuwd wat we voor jouw bedrijf, organisatie of merk kunnen betekenen? De creatievelingen van Little Sheep Animatie Studio Rotterdam zorgen ervoor dat jouw animatie video écht impact gaat maken. We helpen je bij het overbrengen van jouw boodschap – op een originele en unieke wijze!

Maak kennis met ons team in Rotterdam of neem contact met ons op. Tot snel!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven