Animatiefilms met karakter
  • Animatie Studio in Utrecht
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Animatie studio in Utrecht?

Maak kennis met de animatie studio van Little Sheep Animatie. Wij helpen bedrijven, instanties en ondernemingen in Utrecht met het maken van inspirerende animatiefilms vol Karakter. Bovendien werken we met vaste prijzen, dus geen gemekker achteraf. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Unieke animatievideo laten maken

Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de laatste pixel in de video. Little Sheep Animatie is niet snel tevreden. Het team van vijf nuchtere animatie-sheeps staat voor krachtige, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Je animatievideo slaagt pas als het authentiek en aansluit bij je doelgroep. Met een (flinke) dosis energie, creativiteit en enthousiasme nemen we graag jouw animatie-ideeën te grazen!

Animatievideo: hoe het werkt

Animations we have made in Utrecht!

Helder, transparant & creatief. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio. Daarnaast zijn we helder over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Als gaat om een animatievideo is dan ook, wat ons betreft, ook van alles mogelijk. Weten wat voor vlees je met onze Little Sheeps in de kuip hebt? Bekijk onze portfolio van gerealiseerde videoproducties. Het levende bewijs!

Bekijk ons portfolio.

Kom in contact Little Sheep Animatie Studio

Ons doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. En of het nu gaat om een employer branding, commercial of een explanimation video: animeren zit bij Little Sheep in het bloed. Stop dan ook met weifelen en kom over dam. Vanaf het eerste contact zul je merken dat wij niet zomaar een animatiepartij zijn.

Maak kennis met het team

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven