Animatiefilms met karakter
  • Animatie Studio in Utrecht
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Little Sheep Animatie Studio Utrecht

 Wil jij een spraakmakende animatievideo laten maken en ben je op zoek naar een animatiestudio in Utrecht? Maak kennis met het creatieve team van Little Sheep Animatie Studio Utrecht.

Voor het creëren van unieke en originele animatievideo’s ben je bij Little Sheep Animatie Studio in Utrecht aan het juiste adres. Van 2D animatievideo’s & 3D animatievideo’s tot bedrijfscommercials en -films, een heldere uitleganimatie, creatieve cartoons en meer.

Ons team staat graag voor je klaar om een leuke en vermakelijke (online) animatiefilm te ontwikkelen.

Animatiestudio Utrecht | Overtuigende animaties

Het team in Utrecht bestaat uit vijf creatieve Little Sheeps met ruime ervaring in de ‘online animatie wereld’. Wij creëren opvallende en overtuigende animaties voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers; van kleine en grote organisaties tot bedrijven, overheidsinstellingen, instanties en particulieren. Welke boodschap wil jij overbrengen?

Bij Little Sheep Animatie Studio Utrecht zorgen we ervoor dat de kijkers van jouw (online) videoanimatie vanaf het eerste moment geanimeerd worden. Elke boodschap – licht of zwaar – wordt op originele en heldere wijze overgebracht.

Ons team is op de hoogste van de meest actuele (technische) ontwikkelingen op het gebied van animaties en wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige soft- en hardware. Met onze ruime ervaring weten wij elke opdracht om te zetten in een creatief project – uiteraard sluiten we aan op jouw wensen en behoeften.

Animatievideo Utrecht: Hoe werkt het laten maken van een animatievideo?

Animatie laten maken in Utrecht | Werkwijze

De pijlers waar Little Sheep Animatie Studio Utrecht op bouwt zijn: professionaliteit, expertise, duidelijkheid, creativiteit & transparantie.

Na een uitgebreide briefing, stellen we – in samenspraak met jou – doelen op voor de animatievideo. Waar moet de animatie aan voldoen? Wat is de kernboodschap? Welke accenten worden er gelegd? Vervolgens gaan we aan de slag met de creatie van de animatiefilm. Gedurende het proces houden we je op de hoogte van de stappen die we nemen en maken we – naar aanleiding van jouw tussentijdse feedback – eventuele aanpassingen in de video. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

We zijn transparant over onze tarieven. Dus geen verrassingen achteraf!

Wil je alvast inspiratie opdoen? Of ben je benieuwd naar wat we al voor anderen hebben gecreëerd? Bekijk onze gerealiseerde videoproducties in ons uitgebreide portfolio.

Little Sheep Animatie Studio Utrecht | Meer informatie & Contact

De creatievelingen van Little Sheep Animatie Studio Utrecht zorgen ervoor dat jouw bedrijf, organisatie of merk impact maakt. We helpen je bij het bereiken van je bedrijfs- en marketingdoelen. Wat wil jij bereiken? Meer verkopen? Verbeterde online zichtbaarheid realiseren? Op ludieke wijze de interesse van jouw doelgroep wekken? Een heldere uitleg van jouw product of dienst? Branding? Of iets anders? Niets is ons te gek! Wij zorgen ervoor dat jouw idee wordt omgezet in een creatieve en unieke animatievideo.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Maak kennis met ons team in Utrecht of neem contact met ons op.

 Wees welkom bij Little Sheep Animatie Studio te Utrecht en zorg ervoor dat binnen afzienbare tijd ook jouw boodschap op originele en spraakmakende wijze wordt overgebracht.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven