Animatiefilms met karakter

Animatiebureau Almere

Little Sheep Animatie Studio is een animatiebureau in Almere wat zich specialiseert in video’s en animaties. Als je op zoek bent naar een animatiebureau in Almere met heldere prijzen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de klant bij het proces betrokken wordt.

Eerdere projecten Little Sheep

Hoe werkt het animatie proces?

We starten met het in kaart brengen van de wensen van de klant. Op basis van de wensen gaan we beginnen met het schrijven van het script. Nadat we het eens zijn geworden over de invulling van de animatie gaan we op zoek naar de juiste voice-over. Het is belangrijk dat de voice-over past bij de sfeer van de video. Vervolgens gaan we bezig met het juiste design voor de video.

Elke fase zullen we samen doorlopen. Op deze manier weet de klant wat verwacht kan worden. Daarnaast hechten we waarde aan afspraken vooraf betreffende de prijs. Zo komt de klant niet voor verwachtingen te staan.

Diensten animatiebureau Almere

Bij Little Sheep zijn er verschillende soorten animaties die je kan laten maken:

Elke animatie heeft een verschillende doelstelling. Een uitleganimatie is bijvoorbeeld erg handig om een ingewikkelde boodschap duidelijk te maken. Door een combinatie van beeld en geluid is het gemakkelijker om een boodschap over te brengen. Op onze verder uitlegpagina’s kan je meer lezen over de verschillende animaties van Little Sheep.

 

Offerte aanvragen bij Little Sheep

Geïnteresseerd in de diensten van Little Sheep? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen bij Little Sheep. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden kijken voor een geschikte animatie.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven