Animatiefilms met karakter

Animatiebureau Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je animaties bij te laten verzorgen? Dan ben je bij Little Sheep Animation aan het juiste adres. Wij zijn de perfecte partner voor animaties in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en omstreken. Benieuwd naar onze diensten? Die zullen we hieronder kort toelichten.

Diensten animatiebureau Rotterdam

Little Sheep kan onder andere de volgende animaties maken:

Uitleganimaties laten maken

Heb je een product of dienst in Rotterdam die wat lastiger is dan een simpele fiets verkopen? Om meer verkopen te genereren is het belangrijk dat je boodschap begrijpelijk is. Wij maken jouw boodschap simpel en duidelijk. Onze vormgevers creëren een unieke animatiefilm voor jouw organisatie.

3D animaties

3D animaties zijn erg geschikt om ontwerpen tot leven te wekken. Denk aan ontwerpopgaven voor producten, software en nieuwbouwprojecten. Door een 3D animatie komt het ontwerp tot leven en kan je aan klanten, opdrachtgevers of collega’s je ontwerp tastbaar maken en uitleggen.

Infographic animaties

Heb je een enorme brei aan gegevens en wil je deze begrijpelijk maken voor je klanten of leidinggevenden? Wil je de jaarcijfers eens op een andere manier presenteren? Dan is een geanimeerde infographic de ideale oplossing.

Explainer video

Een explainer video is niet anders dan een korte geanimeerde video die zich richt op het uitleggen van een bedrijfsidee op een simpele en boeiende manier. Het kan ook gaan om een product of dienst.

Offerte aanvragen bij animatiebureau Rotterdam?

Ben je benieuwd geworden naar de diensten van onze animatiestudio? Neem snel contact met ons op en wij zullen een offerte voor je opmaken.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven