Animatiefilms met karakter

Animatiebureau Utrecht

Op zoek naar een creatief en succesvol animatiebureau Utrecht? Bij Little Sheep ben je verzekerd van de nodige kwaliteit en creatief. Dat maakt ons uit het animatiebureau om mee samen te werken! Ons animatiebureau Utrecht is vol met werknemers met veel creatieve en energieke mensen.

Waarom animatie laten maken door Animatiebureau Utrecht?

Animaties worden sneller geïnterpreteerd dan alleen tekst of afbeeldingen. Een combinatie van beeld en geluid wordt tien keer sneller geïnterpreteerd door de doelgroep dan enkel tekst of enkel beeld

Waarom kiezen voor Little Sheep?

Wij staan voor unieke en opvallende animatiefilms. Wij streven naar perfectie en zijn dus niet snel tevreden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om mee te denken met onze klanten en onze klanten te betrekken bij het animatieproces. Hoe we dat doen?

Allereerst maken we samen met de klant een script. Hierin staat precies beschreven wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren. Het is erg belangrijk dat het script precies goed uitbeeldt wat je graag wilt laten zien in de animatie. Nadat het script is goedgekeurd, gaan we op zoek naar een geschikte voice-over. Uit ons uitgebreid aanbod van stemacteurs kiezen wij de juiste voice-over die de juiste sfeer van de animatie aanvoelt. Vervolgens gaan onze animators aan de slag om een prachtige animatie voor je te maken. Wij zijn niet tevreden tot je helemaal verliefd bent op je eigen animatie.

Mogelijkheden animatiebureau Utrecht

Contact met Little Sheep?

Wil je direct een offerte aanvragen bij Little Sheep? Wij zorgen voor een passende offerte met financiele duidelijkheid vooraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven