Animatiefilms met karakter

Animatiefilm laten produceren

Schieten woorden tekort? Of wil je een boodschap extra kracht meegeven? Kies dan voor het produceren van een animatiefilm. Het laten produceren van een animatiefilm kent vele voordelen ten opzichte van een real-life video. Zo is het veelal goedkoper en inzoomen op belangrijke elementen die anders voor het menselijke oog onzichtbaar zijn. Bovendien is een animatie bijzonder geschikt voor het uitleggen van een complexe boodschap. Animatiefilms worden dan ook meestal gebruikt als uitleganimatie (explanimation), bedrijfsanimatie voor op de website en als ‘artist impression’.

Lees ook alles over het laten maken maken van een animatie

Beestachtig goede animatieproducties

Animatiefilm laten produceren? Dit team helpt je graag verder

Een eerste indruk is maar één keer te geven. En daar kan een doordachte animatieproductie je zeker goed bij helpen. Het maken van een krachtige en unieke animatievideo zit in ons schapenbloed. Wij laten ons niet afschrikken door de grote boze wolf en vreten het gras graag voor je op. Daag ons uit met het laten maken van een kwalitatief hoogstaande animatieproductie dat aanslaat onder jouw doelgroep.

Tips bij het laten produceren van een animatiefilm

Review, review en review. De beste bekende explainer video’s zijn vele malen herzien. Elementen wijzigen, voice-over teksten aanpassen, try-outs en ga zo maar door. Natuurlijk geven alvast een paar handige animatieproductie-tips weg.

1. Houd het kort. Een video met een duur van 30 tot max. 90 seconden is lang genoeg.

2. Creëer een verhaal. Neem je kijker als het ware mee in een reis van probleem naar oplossing.

3. Wees uniek. Verkondig een onderscheidende boodschap en waak alsjeblieft voor clichés.

Alle tips? Lees verder op explainer video laten maken

Een professionele animatiefilm laten produceren?

Maak gebruik van een professioneel animatie team. We nemen je animatie-ideeën graag te grazen. Daag ons uit en laat je verrassen met een enthousiaste animatieproductie. Kom over de dam en vraag gerust vrijblijvend naar een prijsje voor jouw animatie.

Wil jij je boodschap verduidelijken aan de hand van een unieke en creatieve animatievideo? Kom in contact en daag ons uit. Geef je animatie-ideeën aan ons door 😉

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven