Animatiefilms met karakter

7 rotsvaste redenen om te kiezen voor animatie!

Zit je na te denken over het laten maken van een te gekke bedrijfsanimatie, commercial of explainer video? Wat de reden ook is: een animatiefilmpje laten maken is altijd een goed idee. Animatievideo, ook wel motion graphics genoemd, geeft extra dynamiek aan uw bedrijf en imago. Zo kunt u uw product- en dienstverlening extra mooi laten etaleren en de voordelen extra accentueren. En dat is nog lang niet alles waarom je een animatiefilmpje zou moeten laten aanmeten. Nee, we geven onderstaand 7 rotsvaste redenen om jouw doelgroep te verrijken met een supergaaf animatiefilmpje!

Animatiefilmpje laten maken, reden #1: entertainment

Animatie kijkt altijd weg, zowel voor jong als oud. Want animatie is luchtig van aard, het kijkt makkelijk weg en is in de beleving ook gewoon leuk. Bovendien is de humor één van de belangrijkste aspecten om juist te kiezen voor animatie. Een grap kun je namelijk veel beter regisseren en extra kracht meegeven aan de hand van de van de motion graphics.

Animatiefilmpje laten maken, reden #2: branding

Wil je als bedrijf of organisatie bouwen aan je imago? Introduceer jezelf op een unieke en ludieke manier. Animatievideo trekt aandacht van je doelgroep en leidt veel minder af van de boodschap. Animatie is de ideale manier om je propositie, missie en visie en kernwaarden in een videoboodschap over te brengen.

Animatiefilmpje laten maken, reden #3: re-marketing

Laat je animatiefilmpje vooraf draaien in diverse andere of gerelateerde video’s en achtervolg je doelgroep op diverse grote platformen als een YouTube. Sinds Google Youtube heeft overgenomen is het aanbod en bereik waarop jouw animatiefilm gedraaid kan worden letterlijk mega. Jouw online marketingbureau weet ongetwijfeld het fijne van re-marketing!

Lees meer over: 3 animatie.

Animatiefilmpje laten maken, reden #4: Interface-animatie

Heb je software of een programma ontwikkeld en wil je je doelgroep effectief de weg wijzen. Overlay-animaties kunnen op een leuke en leerzame manier een online programma een stuk duidelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een grappig vormgegeven Albert Einstein-poppetje die aan de hand van pop-ups bepaalde notificaties jouw programma weergeeft.

Lees meer over: motion graphics.

Animatiefilmpje laten maken, reden #5: Uitleganimaties

Schieten woorden tekort om jouw product- en/of dienstverlening duidelijk te maken? Handige animaties kunnen de werking van iets nauwkeurig in beeld vangen en extra kracht meegeven. Bovendien kun je met animatie bepaalde aspecten in beeld brengen die onzichtbaar voor het menselijk-zijn. Dit kan met een uitleganimatie.

Check ook de pagina: explanimation laten maken.

Animatiefilmpje laten maken, reden #6: Presentatie

Weg met die saaie powerpoint-presenties, wil je jouw presentatie sterk over laten komen? Laat je jaarverslag of marketingplan deels of volledig in 2D of 3D animeren. Daarmee trek je jouw meerdere of directie ongetwijfeld op je hand. En besef: beeld en geluid spelen nog altijd best in op de menselijke emotie. Moeilijke boodschap voor de boeg? Denk ook dan eens aan een animatie!

Animatiefilmpje laten maken, reden #7: Geen dure acteurs

Tja, het is kostenefficiënt! Een in-koppertje. Maar wel waar! Geen stress om het vinden de juiste personen en locaties. Geen complete filmdagen inplannen voor het schieten van een paar luttele seconden video. Nee, animatie is efficiënt, helder en bewerkbaar. Jouw boodschap komt over, zoals jij wilt dat de boodschap over komt.

Overtuigd van het laten maken van een animatiefilmpje? 😉

Wij helpen bedrijven, instanties en ondernemingen met het maken van een te gekke en beestachtig goede animatievideo vol Karakter.  Het maken van creatieve animaties zit in ons DNA.  Stop dan ook met twijfelen en kom over de dam. Je zult merken dat we niet zomaar een animatiestudio in Nederland zijn.

Informeer gerust vrijblijvend naar een prijsje

Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven