Animatiefilms met karakter

Animatiefilm laten produceren?

Bedien uw doelgroep beter en relevanter. Kies om één of meerdere animatiefilmpjes te laten produceren. Animatievideo, ook wel motion graphics genoemd, geeft een extra dimensie aan uw bedrijf en imago. Zo kunt u uw product- en dienstverlening extra mooi laten etaleren en of de voordelen extra laten profileren.

Wij zijn Little Sheep Animatie Studio die met je meedenken, willen pionieren en die jouw online animatiefilm naar een hoger niveau wil tillen. En dat alles tegen heldere prijs. Kan het nog mooier? Game on!

 

Animatiefilm laten maken prijs

Ontvang binnen 1 werkdag een All-In Prijs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Little Sheep Animatie Studio werkt met vaste all-in prijzen en wil daarmee transparant zijn in de kosten van een animatiefilm.

In onze prijs zit:

  • Doordacht goed script
  • Gezellige productiebegeleiding
  • Uitstekende grafische vormgeving
  • Karaktervol animatiewerk 2D, 3D of VR
  • Professionele (menselijke) Voice-Over
  • Swingende muziek inclusief rechten
  • Luisterend oor bij ongemak

”We begrijpen dat een animatiefilmpje een investering vergt, daarom kun je bij ons ook maandelijks gespreid betalen. Dat scheelt aanzienlijk in de investering vooraf.”

Referenties waar we eigenlijk best trots op zijn!

Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep

Jij het idee, wij het team

Zoals zo vaak start het met een concept, een begin, een idee gekoppeld aan (marketing)doelstellingen en boekwerk aan do & don’ts. Wij snappen dat een professionele organisatie strak aan het logo, huisstijl, kleurgebruik en de wijze van communiceren dient te houden. Perfect! Animatie is flexibel en onderdanig aan de zojuist genoemde elementen. Taai onderwerp? Kies dan in ieder geval voor animatie en helemaal voor een team dat in staat is om jouw boodschap helder en duidelijk te animeren.

Animatiefilmpje laten produceren?

Is je interesse voor het laten produceren van een animatiefilmpje gewekt en wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Bekijk dan ook eens onze animatiefilm-portfolio. Direct een de kosten en of de prijs weten?  Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en onder het genot van een verhelderend bakje koffie nemen we graag samen de ontelbare mogelijkheden met je door.

Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven