Animatiefilms met karakter
  • Marketingspecialisten
  • Grafische toppers
  • Creatieve regisseurs

Misschien wel de beste animatiemaker van Nederland

Heb je een idee voor het maken van een bedrijfsanimatiepromotie-animatiefilm of een ander type animatievideo, omdat je succes wilt boeken? Laat je dan vandaag nog inspireren door één van onze animatie Sheeps en kom aan tafel met misschien wel de beste animatiemakers van Nederland. Wij gaan voor de oscars, jij ook?

Win de Oscars met Little Sheep Animatie films 😉

De Little Sheeps gaan bij het maken van iedere animatievideo voor absoluut succes en deze drive delen zij graag met jou. Je kiest dan ook niet enkel voor een ‘animatiemaker’, nee er hangen veel meer specialisten aan vast. Ons creatief team bestaat uit marketingspecialisten, grafische vormgevers, regisseurs, 3D specialisten en stemacteurs om voice-overs in te spreken. De ware kracht ligt in de combinatie van ervaren specialisten: de Little Sheeps, die met een gezonde dosis enthousiasme en creativiteit een gedenkwaardige animatievideo voor je maken.

Animatiemakers met vaste prijzen

Met heldere prijzen sta je nooit voor verrassingen en weet je vanaf het begin wat er allemaal mogelijk is. Jij geeft aan wat je wilt en wij baseren op die wensen een prijs op maat. Waarom zou je immers betalen voor bepaalde onderdelen waar je toch geen gebruik van wilt maken? Daarom en voor ieder type animatieproject is Little Sheep Animatie Studio super toegankelijk. Wij hebben er zin in! Jij ook, bekijk alvast wat we al gemaakt hebben.

Kom in contact met een animatiemaker

Ja, we zetten ‘em’ hoog in en blaten hoog van de toren. Dat beseffen we, maar onze Little Sheep-animatiemakers vinden jou project pas geslaagd als wij een succes hebben gerealiseerd binnen jouw organisatie. En dit doen we met een compleet team aan creatieve geesten in combinatie met heel wat jaren ervaring en duizenden uren aan computerberekeningen.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven