Animatiefilms met karakter

Animatiestudio Amsterdam

Onze animatiestudio Amsterdam is de plek in Amsterdam om originele, creatieve en succesvolle animaties te laten maken. Met een animatie kan je de meest ingewikkelde boodschappen begrijpelijk maken of op een originele manier je commerciële uiting overbrengen.

Mogelijkheden bij animatiestudio Amsterdam

Elk animatieproject is uniek, maar we hebben zeker een aantal animaties die wij vaak maken, zoals commercial animaties, 3D animatie, 2D animatieof infographic animaties.

Elke animatie heeft een ander doel. Een 3D animatie is bijvoorbeeld perfect om tekeningen of ontwerpen tot leven te wekken. Bijvoorbeeld kan je een bouwtekening tot leven laten komen en kan je de ruimtes goed inschatten. Een infographic animatie is daarentegen geschikt om een heleboel data snel begrijpelijk te maken. Kortom een animatie zorgt ervoor dat een boodschap snel en helder overkomt.

Werkwijze Little Sheep

Wij vinden het belangrijk om je bij iedere stap in het animatieproces te betrekken. In samenwerking met de klant schrijven we een succesvol script. Na dat het script is goedgekeurd van beide kanten zoeken we juiste voice-over om jouw boodschap over te kunnen brengen. Het is erg belangrijk dat de voice-over de juiste sfeer heeft voor de video. Hierin zullen wij je adviseren.  Vervolgens wordt de animatie in de juiste designstijl gemaakt.

Het voordeel van onze werkwijze is dat je bij elke stap betrokken wordt. Hierdoor voldoet de animatie altijd aan je wensen. Animatiestudio Amsterdam zorgt voor een heldere prijs vooraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen bij animatiebureau Amsterdam

Ben je overtuigd van ons animatiebureau in Amsterdam? Wij komen graag met je in contact om je animatie wensen te bespreken. Onze accountmanagers Michael en Suzan bespreken graag je wensen. Laat een berichtje achter via ons contactformulier of bel eens. Je bent natuurlijk ook altijd welkom voor een bakje koffie in ons kantoor in Amsterdam of Groningen.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven