Animatiefilms met karakter
  • Animatie studio in Amsterdam
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Dé animatie studio in Amsterdam: Little Sheep Animatie

Ben je op zoek naar een animatie studio in Amsterdam? Dan zit je bij Little Sheep Animatie Studio zeker goed. Waarom? In samenwerking met jou produceren we het succesvolste script, wij zorgen voor een duidelijke voice-over en kiezen voor de juiste design stijl. Van start tot finish ben je nauw bij iedere stap betrokken en zijn aanpassingen altijd mogelijk. Zo sluit de animatie helemaal bij jouw wensen en behoeften aan. En dat tegen een heldere prijs, super toch? Little Sheep Animatie Studio is onder andere actief in de omgeving van Amsterdam.

TE GEKKE animatiefilms in verschillende stijlen door onze sheeps

Creatieve animatie studio in Amsterdam

Bij Little Sheep Animatie Studio zijn de mogelijkheden eindeloos voor het laten maken van een animatie. Hier een kleine greep uit de mogelijkheden.

Uitleganimatie laten maken in Amsterdam

Verkoop jij geen begrijpbare producten, zoals ijsjes, fietsen of broodjes? Is het lastig voor mensen om direct een beeld te hebben bij jouw product of dienst? Is het zelfs voor je doelgroep lastig om jouw boodschap te begrijpen? Door het laten maken van een uitleganimatie in Amsterdam zorg jij ervoor dat je ingewikkelde boodschap gemakkelijk te begrijpen is voor jouw doelgroep.

 3D animatie laten maken 

Bezig met een interessant project? Er is geen betere manier om je doelgroep te overtuigen met jouw plannen. Een 3D animatie maakt een “echte” wereld van zeer hoogwaardig niveau. Een 3D animatiefilm met karakter laat je uiteraard door onze 3D specialisten in Amsterdam maken.

Infographic animatie laten maken in Amsterdam

Heb je een enorme brei aan gegevens en wil je deze begrijpelijk maken voor je klanten of leidinggevenden? Wil je de jaarcijfers eens op een andere manier presenteren? Dan is een geanimeerde infographic de ideale oplossing. Een infographic laat je uiteraard door onze specialisten in Amsterdam maken.

Animatie commercial

Jouw boodschap, dienst of product helder en duidelijk tot in de kleinste details geanimeerd. Natuurlijk met een gezonde dosis creativiteit. Little Sheep Animatie Studio zorgt ervoor dat jouw animatie commercial maar op één manier gepresenteerd wordt: succesvol.

Motion graphics

Jouw product of dienst op een krachtige manier presenteren aan je doelgroep? Motion graphics zijn een populaire manier om jouw boodschap vorm te geven, te verkondigen en te versterken. Motion Graphics is één van de termen die worden gebruikt voor een animatiefilm.

Direct contact met Little Sheep Animatie Studio in Amsterdam?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het laten maken van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en onder het genot van een verhelderend bakje koffie nemen we graag samen de ontelbare mogelijkheden met je door. Daarnaast werken we met vaste heldere all-in tarieven. Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven