Animatiefilms met karakter
  • Animatiestudio in Den Haag
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Te gekke Animatiestudio in Den Haag

Op zoek naar een creatieve animatiestudio in de omgeving van Den Haag? Maak kennis met de animatiestudio van Little Sheep Animatie. Wij helpen bedrijven, instanties en ondernemingen met het maken van een te gekke en beestachtig goede animatievideo vol Karakter. Bovendien werken we met vaste prijzen, dus geen gemekker achteraf. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check deze page vooral verder…

Beestachtig goede animatievideo laten maken

Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de laatste pixel in de video. Little Sheep Animatie is niet snel tevreden. Het team van vijf nuchtere animatie-sheeps staat voor krachtige, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Je animatievideo slaagt pas als het authentiek en aansluit bij je doelgroep. Met een (flinke) dosis energie, creativiteit en enthousiasme nemen we graag jouw animatie-ideeën te grazen!

Animatievideo: hoe het werkt

Animations we have made in Den Haag!

Helder, transparant & creatief. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio. Daarnaast zijn we helder over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Als gaat om een animatievideo is dan ook, wat ons betreft, ook van alles mogelijk. En daarmee bedoelen we ook: letterlijk alles mogelijk. Weten wat voor vlees je met onze Little Sheeps in de kuip hebt? Check dan eens onze portfolio van onlangs gerealiseerde 2D animatie en 3D animatie-videoproducties. Het levende bewijs!

Bekijk portfolio

Komen graag in Den Haag voor jouw te gekke animatievideo

Ons doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. En of het nu gaat om een employer branding, commercial of een explanimation video: animeren zit bij Little Sheep in het bloed. Stop dan ook met weifelen en kom over dam. Vanaf het eerste contact zul je merken dat wij niet zomaar een animatiepartij zijn. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maak kennis met het team.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven