Animatiefilms met karakter
  • Animatiestudio in Eindhoven
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Little Sheep Animatie Studio Eindhoven | Een originele & unieke animatievideo

Op zoek naar een professionele animatiestudio voor het laten maken van een animatievideo? Maak kennis met Little Sheep Animatiestudio Eindhoven. Ondanks dat we niet in Eindhoven gevestigd zijn, hebben we al vele bedrijven en organisaties in de regio Eindhoven mogen helpen met het produceren van een unieke en originele animatie. We komen graag naar het Brabantse land om naar jouw ideeën en wensen te luisteren!

De creatieve schapen van Little Sheep Animatie Studio helpen ondernemers, bedrijven, verenigingen en instanties – in uiteenlopende sectoren – met het maken van een beestachtig goede animatievideo; uniek, origineel en op professionele wijze!

Hoe we dat doen leggen we je graag uit…

Animatievideo laten maken | Jouw boodschap op originele wijze overbrengen

Animatievideo’s zijn HOT! Steeds meer bedrijven en ondernemers leren de kracht van animatie kennen. Animatievideo’s zijn er in vele verschillende soorten en uitvoeringen. Van eenvoudige 2D animaties tot complexe 3D animaties, maar denk ook maar eens aan explanimations, infographics, motion graphics en meer… Met een animatievideo breng je je verhaal, visie of boodschap op een originele en impactvolle manier op jouw doelgroep over. Wij vinden dat een creatieve animatievideo pas geslaagd is wanneer deze origineel en authentiek is, de gewenste boodschap krachtig en helder overbrengt en daarnaast perfect aansluit bij de doelgroep die je er mee wilt bereiken. Het team van Little Sheep Animatiestudio is dan ook niet snel tevreden.

Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan bekijken van het eindresultaat nemen we je mee in het proces. En dit doen we met een flinke dosis energie, creativiteit en enthousiasme. We starten met het opstellen van een script, de keuze voor een eventuele voice-over en het kiezen van een passende stijl en vormgeving. Hierbij houden we continu de doelstelling van de animatievideo in ons achterhoofd.

We lopen stap-voor-stap met jou de verschillende fases van ontwikkeling door, waarbij we altijd open staan voor jouw feedback, suggesties en opmerkingen. Door onze gestructureerde werkwijze weet jij altijd hoe het er met jouw animatie video voor staat en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Meer informatie over het laten maken van een animatievideo in Eindhoven?

Check: Hoe werkt het laten maken van een animatievideo?

Animatie laten maken Eindhoven | Tarieven & Portfolio

Bij Little Sheep Animatie Studio staan de pijlers helderheid, transparantie en creativiteit hoog in het vaandel. Wij willen helder en transparant zijn over onze (scherpe!) tarieven. Naar aanleiding van jouw wensen en behoeften bieden we je een op maat gemaakt prijsvoorstel. Dus, geen verrassingen achteraf, maar vóóraf al inzicht in de kosten.

Met betrekking tot animatievideo’s is bij ons vrijwel alles mogelijk? Heb je zelf een creatief idee? Laat het ons vooral weten!

Inspiratie opdoen? Bekijk ons portfolio met onlangs gerealiseerde videoproducties.

Animatievideo Eindhoven

 Animeren kun je leren! – en daar helpen onze creatieve Little Sheeps je graag bij! Naar wat voor soort of type animatie je ook op zoek bent, ons team is benieuwd naar jouw ideeën en wensen en gaan graag aan de slag om een creatieve video voor je te produceren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Maak kennis met ons team of neem direct contact met ons op.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven