Animatiefilms met karakter
  • Animatiestudio in Eindhoven
  • Vol Karakter
  • Flinke dosis creativeit

Op zoek naar een animatiestudio in Eindhoven?

Maak dan toch eens kennis Little Sheep Animatiestudio. We mogen dan wel niet gevestigd in Eindhoven, maar toch komen we graag bij je om de hoek kijken. Wij helpen ondernemers, bedrijven en instanties met het maken van een beestachtig goede animatievideo vol Karakter. En dat doen we ook graag voor jou in Eindhoven.

Unieke animatievideo’s tegen vaste prijzen, en dat betekent simpelweg: geen gemekker achteraf:)

Beestachtig sterke animatievideo laten maken

Een animatievideo kijkt altijd en door eenieder makkelijk weg. Maar daar houdt het niet bij op. Nee, wij vinden dat een creatieve animatievideo pas geslaagd is als het authentiek is, de gewenste boodschap krachtig overbrengt en daarnaast perfect aansluit bij je doelgroep. Little Sheep Animatiestudio is dan ook niet snel tevreden.Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de laatste pixel in de video nemen we graag jouw animatie-ideeën te grazen. En dit doen we met flinke dosis energie, creativiteit en enthousiasme.

Meer weten over hoe we jouw animatievideo maken? Check: hoe het werkt

Helder, transparant & creatief.

Ieder bedrijf en organisatie werkt met kernwaarden. Wij niet anders.  Wij willen helder zijn over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Als gaat om een animatievideo is dan ook, wat ons betreft, ook van alles mogelijk. En daarmee bedoelen we ook: letterlijk alles mogelijk.

Weten wat voor vlees je met onze Little Sheeps in de kuip hebt? Bekijk onze portfolio van onlangs gerealiseerde 2D en 3D animatie-videoproducties. Check: portfolio. Het levende bewijs!

Komen graag in Eindhoven voor jouw te gekke animatievideo

Of het nu gaat om een employer branding, animatie commercial of een explanimation video: animeren zit bij Little Sheep Animatie Studio in het bloed. Laat ons over de dam in Eindhoven komen en daag onze creativeit uit. Vanaf het eerste contact zul je ontdekken dat wij niet zomaar een animatiepartij zijn.

Nieuwsgierig naar de Little Sheeps achter de schermen? Maak kennis met het team

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven