Animatiefilms met karakter
  • Animatiestudio in Groningen
  • Animaties vol Karakter
  • Flinke dosis creativiteit

Little Sheep Animatiestudio in Groningen

Op zoek naar een animatiestudio? Dan zit je hier goed. Voor het laten maken van een inspirerende animatievideo met karakter ben je bij Little Sheep Animatie Studio in de stad Groningen aan het juiste adres. We helpen je graag bij het maken van een verfrissende en leuke online animatievideo. Vanaf de allereerste brainstorm-sessie tot aan de laatste animatie-pixel: wij zijn op zijn Gronings niet snel tevreden.

Animatiestudio met karakter

Het team in Groningen, bestaande uit vijf nuchtere Little Sheeps (ook wel gekscherend The A-team onder de ‘animators’ genoemd), staat voor unieke en opvallende animatievideo’s voor organisaties die online video serieus nemen. Bovendien gelooft Little Sheep Animatie Studio in de kracht van authenticiteit. Anders slaagt je animatievideo simpelweg niet en is daarmee zonde van je investering. Nee, dat doen wij anders. Door te werken met kwaliteit soft- en hardware, en met een flinke dosis enthousiasme, toveren wij iedere keer weer een verrassende en creatieve animatievideo uit de hoge hoed.

Animatievideo: hoe het werkt

Animations we have made, o.a. in Groningen!

Helder, transparant & creatief. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio. Daarnaast zijn we helder over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Als gaat om een animatievideo is dan ook, wat ons betreft, ook van alles mogelijk. Weten wat voor vlees je met onze Little Sheeps in de kuip hebt? Bekijk onze portfolio van gerealiseerde videoproducties. Het levende bewijs!

Bekijk ons portfolio.

Kom in contact Little Sheep Animatie Studio

En maak kennis met onze enthousiaste animatie-ideeën voor jouw project. En om wat voor type animatie het ook gaat: onze little sheeps animeren graag jouw aantrekkelijke uitleganimatie, explanimation, commercial animatie of employer branding video. Weten wie onze little sheeps zijn? Maak kennis met het team. Vanaf het eerste contact ga je merken dat wij niet zomaar een animatiestudio zoals vele anderen zijn.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven