Animatiefilms met karakter

Animatiestudio Leeuwarden: Little Sheep Animatie Studio

Op zoek naar een creatieve animatiestudio? Little Sheep Animatie Studio is een gespecialiseerde animatiestudio in Leeuwarden. Jarenlang pakken wij al animatieprojecten om in de omgeving van Leeuwarden, Groningen en Drachten. Lees hier meer over de werkwijze van animatiestudio Leeuwarden.

Werkwijze Little Sheep

Ons animatiebureau hecht waarde aan duidelijkheid. Dit komt naar voren in het gehele werkproces, hierin is communicatie cruciaal. Wij zorgen ervoor dat de klant in elke stap van het animatieproces nauw betrekken is.

Het begin van een animatie laten maken is het schrijven van een sterk script. Samen met onze animators bespreek je welke boodschap je over wilt brengen. Het is erg belangrijk om het script precies af te stemmen. Zo voorkom je verrassingen als de animatie eenmaal is gemaakt. Nadat het script is geschreven, wordt de juiste voice-over benaderd om je boodschap in te spreken. Na de voice-over gaan onze animators aan de slag om je animatie vorm te geven.

Het voordeel van onze werkwijze is dat je bij elke stap betrokken wordt. Hierdoor voldoet de animatie altijd aan je wensen. Wij maken altijd een duidelijkere prijsafspraak voordat wij het animatieproces in Leeuwarden starten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Mogelijkheden animatiestudio Leeuwarden

Bij Little Sheep zijn er verschillende soorten animaties die je kan laten maken:

Elke animatie heeft een verschillende doelstelling. Een uitleganimatie is bijvoorbeeld erg handig om een ingewikkelde boodschap duidelijk te maken. Door een combinatie van beeld en geluid is het gemakkelijker om een boodschap over te brengen. Op onze verder uitlegpagina’s kan je meer lezen over de verschillende animaties van Little Sheep.

Offerte aanvragen bij Little Sheep

Is je interesse gewekt in een animatie van Little Sheep? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Groningen om een bakje koffie te drinken om verschillende mogelijkheden te bespreken. Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven