Animatiefilms met karakter

Bedrijfsanimatie laten maken

Bedrijfsanimaties doen letterlijk wonderen. Animaties zorgen voor sympathie en maakt het mogelijk om complexe boodschappen helder en duidelijk uit te leggen. Het is niet voor niets dat bedrijven en organisaties gebruik van maken uitleganimaties om hun doelgroep goed te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een uitleg rondom een pensioenopbouw. Daarin schieten woorden vaak te kort. En dit geldt natuurlijk voor het uitleggen van hoe uw product, hoe het daadwerkelijk functioneert of gebruikt dient te worden. Ook is een animatie geschikt voor ingewikkelde jaarverslagen en bedrijfspresentaties.

Een bedrijfsanimatie helpt met jouw verhaal. Je kunt makkelijk zaken uitleggen en uiteraard draagt dit bij aan jouw branding. Enthousiasmeer jouw medewerkers voor jouw bedrijf. Zo worden zij een actief onderdeel van het bedrijf. Animaties bieden goede hulp bij ingewikkelde vraagstukken. Zo kun je makkelijk met een animatie complexe zaken uitleggen. Een bedrijfsanimatie is meer dan alleen beeld. Het is een verhaal.

Voorbeelden van bedrijfsanimaties

Professionele bedrijfsanimatie laten maken

Meet the team – het laten verzorgen van een bedrijfsanimatie is natuurlijk nooit zomaar. Tijdens het Googelen naar verschillende bedrijfsanimaties heeft ongetwijfeld u inspiratie opgedaan en heeft waarschijnlijk al een heus animatie-idee. Of wellicht heeft u zelfs al compleet beeld over de invulling van uw bedrijfsanimatie. Hoe ver het ook staat. De onderstaande kopjes helpen u dan ook graag om van uw animatie-idee te realiseren naar een hoogstaande en professionele animatieproductie.

 

Wat kost de productie van een bedrijfsanimatie?

Wat een animatievideo kost? Blij dat je het vraagt! Natuurlijk is hier direct geen eenduidig antwoord op te geven. Het hangt er letterlijk vanaf van hoeveel videobeelden, seconden en animatie-scenes er vormgegeven dienen te worden. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van een voice-over die eventueel ingezet gaat worden. Het grote verschil in de prijs zit bij het laten maken van een animatievideo in de kwaliteit 2D of 3D. Toch benieuwd naar wat een animatievideo kost? Vraag gerust vrijblijvend een prijsje aan.

Bedrijfsanimatie laten produceren? We helpen je graag verder

Een eerste indruk is maar één keer te geven. En daar kan een creatieve bedrijfsanimatie je zeker goed bij helpen. Het maken van een unieke animatievideo zit in ons schapenbloed. Wij laten ons niet afschrikken door de grote boze wolf en vreten het gras graag voor je op. Daag ons uit met het laten maken van een kwalitatief hoogstaande bedrijfsanimatie dat aanslaat onder uw doelgroep.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven