Animatiefilms met karakter
  • Complexe boodschap uitleggen
  • Van onzichtbaar naar zichtbaar
  • Leuk om naar te kijken!

Complexe boodschap duidelijk maken?

Soms is het knap lastig om tekstueel of mondeling een ingewikkeld proces uit te leggen. Zodra iedereen na de eerste zin afdwaalt is de conclusie snel gemaakt: woorden schieten te kort. Waar je misschien je nog niet direct aan gedacht hebt is de inzet van animatie: een video zegt meer dan 100 woorden en is superieur aan woorden. Vraag direct jouw heldere offerte aan.

Waarom je boodschap animeren?

Online animatievideo is perfect om een complexe visie glashelder over te brengen, duidelijk te maken wat een product kan, toelichten van een proces of uit te leggen hoe iets werkt. Het doel kan zijn tot inzichtelijk maken van een bepaalde handeling, het genereren van meer verkopen of een afname klachten. Wetenschappelijk is bewezen dat beeld en geluid het beste inspelen op de hersenen en helemaal wanneer het geanimeerd is. Er namelijk geen afleiding van vak-experts en acteurs die afbreuk kunnen doen aan de impact, dan de boodschap de kracht meegeven die het verdiend.

Visualiseer je boodschap in een animatie

De sleutel van het succes bij het uitleggen van een complexe boodschap zit in de bewegende beelden. Bij animatie kun je namelijk ergens vol de nadruk op leggen, wat bij een normale verfilming nooit zou kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de werking van onderdelen in complexe en technische machines. En wat dacht je van het visualiseren van processen die ‘niet zichtbaar’ zijn voor het menselijk oog, zoals bacteriën. Zo zie je bij het visualiseren van boodschappen mogelijkheden creëren waar bij het lezen van dit artikel waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. Mooi, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Animeer jouw boodschap

Maak eens kennis met onze animatie-‘Sheeps’. Wij van Little Sheep houden absoluut niet van complexiteit en daarom we hanteren heldere tarieven, die nauw aansluiten bij jouw wensen. Transparantie ten top. Kom erachter wie er voor je aan het werk gaan straks en maak kennis met onze little Sheeps. Klik hier op over ons.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven