Creatief animatievideo-team

The A-team onder de animators? Een partij met fighting spirit en een flinke dosis creativiteit? Die club heb je nu gevonden: Little Sheep Animatie Studio. Onze Little Sheeps staan voor unieke en opvallende animatiefilms voor organisaties, bedrijven en instellingen die online video serieus nemen. Wij zijn Little Sheep die met je meedenken, willen pionieren en die jouw online animatievideo naar een hoger niveau wil tillen. En dat alles tegen heldere prijzen. Kan het nog mooier? Game on!

Ontmoet onze wollige schaapjesJij het idee, wij het team

Zoals zo vaak start het met een concept, een begin, een idee gekoppeld aan (marketing)doelstellingen en boekwerk aan do & dont’s. Wij snappen dat een professionele organisatie strak aan het logo, huisstijl, kleurgebruik en de wijze van communiceren dient te houden. Perfect! Animatie is flexibel en onderdanig aan de zojuist genoemde elementen. Taai onderwerp? Kies dan in ieder geval voor animatie en helemaal voor een team dat in staat is om jou boodschap helder en duidelijk te animeren.

 

creatief-animatievideo-team

Creatief, waar zit dat in?

Werkwijze. Niet denken via de gebaande paden, maar erop en erover: het beruchte ‘omdenken’. Onze Little Sheeps zien problemen als feiten, creëren mogelijkheden en ontdekken nieuwe kansen. Wij kijken op een andere manier naar de wereld en gaan uitdagingen niet uit weg. Animatie is natuurlijk niet voor niets een andere werkelijkheid. Bewijs? Kijk dan even in ons portfolio. Wedden dat je ons gelooft?


Maak kennis met onze animatie-‘Sheeps’

Wij van Little Sheep houden van transparantie en daarom we hanteren heldere prijzen die volledig aansluiten bij jouw wensen & behoeften. Heerlijk, vanaf het begin duidelijkheid. Kom erachter wie er voor je aan het werk gaan straks en kom over de dam. Leg contact en maak kennis met onze creatieve Little Sheeps.