Animatiefilms met karakter
  • Unieke stijl
  • Vormgevers met passie
  • All-in tarieven

Creatieve animatiestudio voor jouw animatiefilm?

Zoek niet verder, je bent aangekomen bij dé studio voor animatievideo: Little Sheep Animatie Studio! Het team bestaande uit deze Little Sheeps staan voor unieke en opvallende animatiefilms voor organisaties die online video serieus nemen. We pakken je graag bij de hand bij het maken van jouw verfrissende online animatievideo: van brainstorm tot aan de kleinste animatiedetails: wij zijn niet snel tevreden. Je kunt terecht voor verschillende animaties, zoals;

SUPERGAVE animaties, gemaakt door onze sheeps

Wat voor animatiestudio zijn wij?

Helder, karaktervol & creatief. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio. Daarom werken wij enkel met medewerkers die een gezonde dosis creativiteit bezitten en die werken met hoogwaardige software zodat we jouw unieke animatiefilms tevoorschijn kunnen toveren. We zijn helder over onze tarieven, die we netjes laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Bekijk ook eens onze portfolio van gerealiseerde videoproducties, dan weet je direct wij kunnen!

Animatiestudio, maar dan net even anders.

Onze Little Sheeps streven naar het ontwikkelen van verfrissende en creatieve animatievideo’s. Vanaf het eerste contact ga je merken dat wij niet zomaar een animatiestudio zoals vele anderen zijn. Waar dat in zit? We dagen jouw uit om daar achter te komen. Wij zitten in ieder geval klaar om jouw animatie-ideeën naar een hoger creatief plan te tillen. Hoe? Wij zijn echte ‘omdenkers’. Kies voor onze creatieve inslag, dan pas ga je de mogelijkheden ervaren en kansen ontdekken die er ongetwijfeld zijn!

Kom in contact met Little Sheep Animatie Studio

Nieuwsgierig naar de animatie-ideeën die onze Little Sheeps voor je hebben? Om wat voor type animatievideo het ook gaat, wij helpen je verder. Alvast kennis maken het team? Bekijk: over ons en ga direct naar onze eerder gerealiseerde projecten, dan heb je meteen een goed beeld met wat voor studio je te maken hebt.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven