Animatiefilms met karakter
  • Creatief
  • Frisse blik
  • Enthousiast

Creatieve animatie video laten maken?

Op zoek naar een maatwerkpakket en direct weten waar je aan toe bent aan het begin van het traject? Dan zijn onze Little Sheeps met heldere prijzen een goede optie voor jou. Little Sheep Animatie Studio staat voor unieke en opvallende video-content met karakter voor organisaties die de inzet van een animatievideo serieus nemen.

Ready for take-off?

Ja, met ons team ga je een samenwerking aan die vanaf de take-off een glimlach op je gezicht tovert. Samen maken we een scenario dat jouw idee voor een animatiefilm verder vormt geeft. Vanuit meerdere invalshoeken en perspectieven brengen wij de animatievideo tot leven en willen het eindresultaat naar een ongekende hoogte brengen. En dit doen wij met veel energie, enthousiasme, behulp van de laatste animatiesoftware en natuurlijk creatieve animatie schapen.

Jouw animatievideo voor een heldere prijs

Weet direct waar je aan toe bent. Vanaf de start. Zo zijn wij toegankelijk voor iedere organisatie die een doel heeft met het laten ontwikkelen van een animatievideo. Door je wensen met ons te delen, zijn wij in staat om een helder investeringsoverzicht samen te stellen. Van het idee tot de ontwikkeling, wij helpen je met een enthousiast team van specialisten.

Animatievideo maken?

Een animatievideo is pas geslaagd als je collega’s er enthousiast over zijn, maar bovenal: wanneer jouw klanten het “tof” vinden, of nieuwe klanten binnen haalt. Bij ons is het maken van een animatievideo niet het doel, maar juist het rendement van de animatievideo bepaalt het succes. Wat, wie en op welke manier wil jij je doelgroep bereiken? Animatie is uitermate geschikt om een bepaalde emotie over te brengen en het bekijken van een animatievideo waardeert iedereen.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven