Animatiefilms met karakter
  • Uniek en origineel
  • Aantrekkelijk
  • Makkelijk te begrijpen

Creatieve animatievideo laten ontwikkelen?

Hoe taai of ingewikkeld je verhaal ook is, met behulp van animatie kun je het een stuk vereenvoudigen. Wie is er nou niet gek op het luisteren en bekijken van visuele verhalen? Met de inzet van een animatievideo maak je complexe materie in één keer op een aantrekkelijke en originele manier behapbaar voor je doelgroep

Megavoordeel van animatie

Schieten woorden te kort? Los je communicatieprobleem op met een creatieve en visueel aanstekelijke animatievideo. Een animatievideo is voor honderd procent superieur aan geschreven tekst. Beeld en geluid spelen volgens recente wetenschappelijke studies nog altijd het beste in op de menselijke emotie. Het is overtuigend en het komt, ondanks dat het ‘niet echt is’, heel waarheidsgetrouw over. Bovendien: iedereen vindt het leuk om animatie te kijken. Helemaal wanneer het uniek en origineel is.

Animatievideo in verschillende stijlen

Wij van Little Sheep Animatie Studio geloven in de kracht van authenticiteit. Anders slaagt je animatievideo simpelweg niet en is daarmee zonde van de investering. Nee, dat doen wij anders. Wij werken met hoogwaardige soft- en hardware die we gebruiken en met de creatieve geesten van onze Little Sheeps, waar wij keer op keer op terug kunnen vallen. Inspiratie op doen en weten wat we voor je kunnen ontwikkelen? Bekijk ons portfolio van gerealiseerde projecten. Het levende bewijs!

Ideeën voor een creatieve animatievideo?

Ben je voor je baas of opdrachtgever bezig met een (animatie)video? Heb je leuke ideeën maar weet je nog niet helemaal hoe je het aan moet pakken? Of het nu gaat om uitleg- of instructievideo, het ludiek presenteren van de beleidsplannen of voor marketingdoeleinden, Little Sheep Animatie Studio staat met een gezonde dosis creativiteit voor je klaar! Neem nu contact met ons op en kom langs op ons kantoor in Amsterdam, Groningen of Eindhoven.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven