Animatiefilms met karakter
  • Creatief
  • Frisse blik
  • Gedreven

Geanimeerde instructievideo maken

Bepaalde dingen zijn nou eenmaal moeilijk uit te leggen met woorden. Dit kan zijn omdat het simpelweg te complex is of omdat het onderwerp zich daarvoor niet leent. Dan kan het visualiseren een handige uitkomst zijn. Beeld en geluid spelen van oudsher het beste in op de hersenen en de reclamewereld maakt hier al gebruik van. Dit komt naar voren in internetvideo’s, online bannering, TV en radiocommercials en reclameboarding.

Versterk je instructie met een heldere uitleg

Het voordeel van instructievideo’s is dat het kan inzoomen op de kleinste details en daarnaast kan stilstaan bij complexe uitvoeringen. Het geven van inzicht in meerdere hoeken maakt het mogelijk om net dat beetje meer informatie te verschaffen, waardoor je doelgroep het wel begrijpt. Denk hier bijvoorbeeld aan het leggen van het knopen van een das en met behulp van animatie is ook nog eens mogelijk om een extra dimensie toe te voegen. Dit zou ook kunnen via een uitleganimatie.

Video zegt meer dan 1000 woorden!

Of het nu om ingewikkelde processen gaat in een organisatie of het uitleggen van hoe je een das strikt, een video zorgt voor duidelijkheid en in plaats van tekst kom je met een uitlegvideo direct tot de kern. Met een instructievideo kun je gemakkelijk de cruciale handelingen uitbeelden. De voice-over bevestigd de handeling en zorgt dat de kijker de voorgestelde handelingen makkelijk kan volgen.

Instructievideo van Little Sheep

Nieuwsgierig naar het animeren van jouw uitleg of instructie? Little Sheep start met een tekstuele omschrijving van datgene dat u wilt uitleggen en vervolgens kijken we welke elementen en animaties daar bij passen. Dit wordt uitgewerkt, waarbij natuurlijk jouw doelgroep centraal staat. Little Sheep zorgt dat jouw uitleg of instructie wordt begrepen! Neem nu contact op, of vraag vrijblijvend een heldere offerte op!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven