Animatiefilms met karakter
  • Vereenvoudig je boodschap
  • Aantrekkelijk!
  • Ondersteunende voice-over

Geanimeerde infographic laten maken?

Heb je een enorme brei aan gegevens en wil je deze begrijpelijk maken voor je klanten of leidinggevenden? Wil je de jaarcijfers eens op een andere manier presenteren? Dan is een geanimeerde infographic de ideale oplossing. Het Little Sheep-animatieteam structureert jouw gecompliceerde gegevens en bekijkt samen met jou hoe we de informatie aantrekkelijk in beeld kunnen visualiseren. Little Sheep Animation Studio belooft je één ding: vanaf nu is data nooit meer saai.

VERHELDERENDE infographics en animaties, gemaakt door onze sheeps

Infographic op maat

Het ontwikkelen van een infographic, soms ook wel infomotion genoemd, kent een bepaald proces. Het begint vaak met een analyse van de te visualiseren informatie om vervolgens de juiste animatiestijl te bepalen. Alles komt samen in een script en tijdens iedere stap is er natuurlijk altijd ruimte voor tussentijdse aanpassingen of nieuwe input. Zo kunnen we de infographic helemaal op je wensen en behoeften laten aansluiten en weet je doorlopend wat de status van jouw visualisatie-project is.

Interactieve infographic

Is je data opgedeeld in ingewikkelde categorieën, groepen en subcategorieën en heb je geen idee meer hoe je de informatie nog enigszins begrijpelijk naar je klanten kunt overbrengen? Met andere woorden: je komt er zelf niet meer uit? No worries, onze animatie-sheeps zijn ervaren in het (her)structuren van uitgebreide data, gegevens en informatie en zetten deze om naar interactieve en aantrekkelijke infographics. Wil je daarnaast gebruik maken van een voice-over om een extra dimensie aan je infographic toe te voegen? Ook daar helpen we je graag bij!

Infographic offerte

Is je interesse gewekt? Super, dan is het hoog tijd om te bespreken wat het laten ontwikkelen van een infographic of infomotion nou eigenlijk kost. Dankzij de werkwijze berekent Little Sheep Animation Studio heldere tarieven. Zo weet je van het begin tot het eind waar je aan toe bent. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op, dan nemen samen de eindeloze mogelijkheden en nog veel meer met je door. Kom langs op ons kantoor in Amsterdam, Groningen of Eindhoven.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven