Animatiefilms met karakter
Michael-Little-Sheep-Animatie-Studio

Schaapje Michael

Er zijn vele soorten schapen. Grafische schapen. Sprekende schapen. Maar ook creatieve schapen die toch wel redelijk goed zijn met teksten. Dit brutale schaapje zorgt voor de dagelijkse dosis humor. Niet alleen in de stal, maar ook in jouw verhaal!

Schaapje Michael herkauwt jouw verhaal en tovert het om tot een kort en krachtig script, waar kijkers blij en gelukkig van worden. Een script wat staat voor een duidelijke, relevante boodschap.

Iedere dag houdt dit schaapje zich bezig met het uitwerken van de inhoud van de animaties en alles wat hier bij komt kijken. En hij kijkt welk soort wol wij van de schapen kunnen scheren om ervoor te zorgen dat deze vacht helemaal bij jouw animatie past.

Welk tegeltje aan mijn muur hangt?

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Wil jij weten welke animatie stijl het beste bij jouw verhaal past? En hoe we jouw verhaal het beste kunnen herkauwen in een kort en krachtig script? Michael doet het, neem contact op met onze schapenstal.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven