Animatiefilms met karakter
  • Scherpe prijzen
  • Samenhangend geheel
  • Creatief

Motion graphics laten maken

Jouw product of dienst op een krachtige manier presenteren aan je doelgroep? Motion graphics zijn een populaire manier om jouw boodschap vorm te geven, te verkondigen en te versterken. Motion Graphics is één van de termen die worden gebruikt voor een animatiefilm. Steeds meer bedrijven kiezen voor motion graphics voor hun communicatie in plaats van een boekwerk bijvoorbeeld. Klop aan bij de stal van Little Sheep Animation Studio om verzekerd te zijn van een motion graphic die impact heeft.

OPVALLENDE motion graphics, gemaakt door onze sheeps

Wat zijn motion graphics?

Motion graphics zijn de bekende digitale animatie-afbeeldingen die de illusie creëren waarbij het net lijkt of iets zich voortbeweegt of roteert. Iedereen weet natuurlijk dat er meerdere animatiebeelden achter elkaar zijn geplakt en versneld voor het menselijk oog worden afgespeeld. Wie tijd over heeft (en wat geduld) kan met een kladblok en potlood hetzelfde effect bereiken en tekeningetjes tot leven laten komen. Dit is het principe van motion graphics en sinds de komst van geavanceerde computers en krachtige software-tools worden deze bewegingen uiteraard digitaal gerealiseerd. Dit zorgt voor onvoorstelbare mogelijkheden en effecten!

Goede motion graphic laten maken?

De vraag die Little Sheep Animation Studio altijd stelt is; “hoe kunnen we het design versmelten tot één krachtig samenhangend geheel?” Het ontwikkelen van een hoogstaande motion graphic is het letterlijk samenbrengen van twee werelden: het inhoudelijke en het grafische design aspect. Onze Little Sheeps zijn ervaren en bewijzen graag hun creativiteit met het ontwikkelen van jouw motion graphic. En dat alles ook nog tegen scherpe prijzen.

Motion graphic-experts!

Interesse gewekt? Met een gezonde dosis enthousiasme bedenken, ontwerpen en maken we graag jouw motion graphic animatie video op maat. Kom vandaag nog vrijblijvend in contact en laat onze creatieve Little Sheeps je overtuigen. Met een zorgvuldig en uitgebalanceerd team bespreken we de eindeloze mogelijkheden in de wereld van motion graphics en overtuigende animatiefilms. Kom gerust langs in Amsterdam, Groningen of Eindhoven.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven