Animatiefilms met karakter
  • Creatief
  • Frisse blik
  • Enthousiast

Complexe theorie laten animeren?

Geef je trainingen, workshops of les aan cursisten en heb je het idee dat bepaalde stof moeilijk of niet blijft hangen? Laat staan dat ze ermee uit de voeten kunnen? Dan is het hoog tijd om de ‘woorden’ te laten zijn voor wat ze zijn en nieuwe strategie in te voeren: animatievideo. Video zegt meer dan een duizend woorden en het is een hele fijne afwisseling: juist als het om zware materie gaat.

Maak je theorie begrijpelijk

Maar wel op de manier zodat het aanslaat op je doelgroep en met de nadruk op datgene wat je wilt overbrengen. Bij Little Sheep Animatie Studio zijn we gefocust op de boodschap en de kleinste (animatie) details, die daar bij om de hoek komen kijken. Natuurlijk met een gezonde dosis creativiteit om jouw animatie net die extra’s te bieden waardoor een animatie opvalt. Wil jij een creatieve boost om je theorie begrijpelijk te krijgen? Onze Little Sheeps helpen je graag met nieuwe input!

Waarom theorie juist animeren?

Theorie gegoten in een animatie-jasje blijft hangen. Helemaal als de theorie dermate complex en zwaar is. Merk je dat cursisten afdwalen of wil je een extra dimensie aan je stof toevoegen? Kies dan, in tegenstelling tot de inzet van ‘echte mensen’, voor animatie. Want? We oordelen immers graag over andere mensen en kan daardoor afleidend werken. Het verfilmen van vak-experts en semiprofessionele acteurs doen eerder afbreuk aan de impact van de boodschap, dan dat het iets toevoegt. Bovendien: iedereen vindt het leuk om naar animatie te kijken en blijft ondanks toch dicht bij de waarheidsperceptie. Zien is geloven, toch?

Animeer jouw theorie

Maak kennis met onze animatie-‘Sheeps’. Wij van Little Sheep houden absoluut niet van complexiteit en daarom we helderen prijzen. Ontdek wat jouw animatiefilm kostEerst weten wie er voor je aan het werk gaan en wat we kunnen? Bekijk: over ons en ons: portfolio en leg contact met de Little Sheeps-team.

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven