Animatiefilms met karakter
  • Creatief
  • Gedreven
  • Enthousiast

Bureau voor online video-animatie

Het vinden van een geschikte animatiebureau of studio voor het realiseren van jouw online video-animatie kan een lastige zijn. Het is ook vooral: wat krijg je ervoor terug? Bij Little Sheep Animation Studio snappen we dat en daarom werken wij helder & transparant. Helder in de zin: hoogwaardige animatievideo-kwaliteit en transparant omdat we werken met heldere prijsafspraken. Je weet van tevoren precies waarvoor je betaald. Altijd duidelijkheid vooraf.

Referenties waar onze animatie-sheeps best trots op zijn

Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep
Klanten Little Sheep

Ons bureau, is jouw bureau

Wat het doel of achtergrond van je online video-animatie-opdracht ook is, onze Little Sheeps staan klaar om het te verweven in creatief en uniek videoconcept. Daarom werken wij graag samen aan één bureau voor de ideale animatieverfilming van jouw idee. Tijdens de brainstormsessies ga je merken dat wij je project vanuit meerdere unieke invalshoeken bekijken. Creativiteit ontstaat pas als je instaat bent om met een gezonde portie vernieuwingsdrang oude gewoontes te doorbreken en nieuwe kansen te ontdekken.

Little Sheep Animation Studio: helder & transparant

Als je op zoek bent naar een bureau dat je vooraf duidelijkheid geeft over de kwaliteit van animatie en werkt met heldere prijzen, dan zit je hier goed. Kwaliteit checken? Bekijk eens onze portfolio, dit is een mooie bundeling van eerdere gerealiseerde Little Sheeps animatie-videoproducties. Als je geïnteresseerd bent in de prijzen van het ontwikkelen van jouw video, kijk dan op: wat kost een animatievideo.

In contact Little Sheep Animation Studio?

Nieuwsgierig of wij de juiste video-animatiebureau voor jou zijn? Of het nu gaat om uitleg– of instructievideo’s, het ludiek presenteren van de beleidsplannen of voor de inzet van marketingdoeleinden: onze Little Sheeps staan met een flinke dosis creativiteit voor je klaar!

Een uitleganimatie met karakter?

Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Portfolio All-in Tarieven